Binnenkort staat hier heel veel nieuws!

JA, je ziet me hier nadenken,… en dan kan ik heel moeilijk kijken!
BINNENKORT OP DEZE PAGINA mijn vernieuwde aanbod.

Maar duurt wachten jou altijd te lang?En wil je graag weten wat ik voor je zou kunnen betekenen.
Vraag dan geheel vrijblijvend een gesprek met mij aan.

Even in het kort, wat zit er in mijn aanbod?
❤️ Persoonljke coaching: met hulp van kleur, laat ik je op alle mogelijke manieren ervaren, hoe kleur jou kan ondersteunen om de verandering of de groei waar jij naar verlangt, te realiseren.

🧡 Team coaching: welke mooie krachten en talenten zitten er in jouw team verborgen? Werkend met het systeem van persoonlijke kracht, maken we de teamkrachten en talenten prachtig zichtbaar. Een methode die zoveel meer brengt dan de DISC.

💛 Colour walk: een kleurrijke wandeling, waarbij jouw allergrootste verlangen centraal staat en wij samen een eerste stap zetten richting dat prachtige verlangen. Het een kennismaking met mij en mijn manier van werken.

💚 Colournostics: een doeltreffende en zeer diepgaande methode, die de psychologie van kleur combineert met NLP (neuro linguïstisch programmeren). In 1 sessie ontmaskeren en ruimen we de blokkade op, die jou tegenhoudt om vooruit te komen.

💙 Workshops of een leuk teamuitje. Op een verrassende manier aan de slag met kleur. Lekker gezellig me-time, samen met vriendinnen of collega’s een waardevolle sessie met kleur en stijl ervaren.

💜 Kleuropleiding, over de psychologie van kleur. Voor iedereen die meer wil weten over de betekenis achter de kleuren en hoe je deze kunt inzetten in jouw eigen leven. Start najaar 2021!
💜 Online programma (in ontwikkeling): over lekker buiten de lijntjes kleuren.

 

Of download hier alvast mijn GRATIS e-book over jouw jaarkleur