(!) Tijdelijk nu voor maar 15 euro en je kunt direct starten!

Ik nodig je uit om samen met mij
jouw droom werkelijkheid te maken.

Herken jij dit..?

R

Al maanden staat op je to-do lijst om aan de slag te gaan met je website, maar elke keer stel je het uit of weet je niet zo goed waar je moet beginnen.

R

Je twijfelt over kleuren, lettertypes, welke foto’s je kunt plaatsen op je website, welke domeinnaam kies je, welke webhosting is goed, op welke diensten moet je je focussen op mijn website? Hierin mis je houvast en een groep gelijkgestemden die samen met jou ook aan de slag willen met een website.

R

Je gunt jezelf nog te weinig tijd om je droom echt serieus te nemen (bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten of echt aan de slag gaan met een nieuwe dienst of product). Waardoor je potentiële klanten ook nog niet zien hoe jij echt bent.

“Het maken van mijn eigen website heeft er mede voor gezorgd dat ik steeds meer in mezelf ben gaan geloven. Ik heb echt een flinke stap gezet in hoe serieus ik mijn bedrijf neem en dat is te zien aan mijn website nu. “

Kristy Verboom

Wat bedoel je precies met een kickstartweek?

Met de kickstartweek wil ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw droomwebsite & bedrijf! Iedereen heeft hetzelfde doel: je dromen najagen en aan de slag met een droomplan schrijven voor je website. Zodat jij helemaal kunt shinen en jezelf kunt zijn op je nieuwe website. Waarom zou je alleen je website bouwen? Terwijl je van andere onderneemsters enorm veel inspiratie krijgt! Je ontdekt je blinde vlekken en je kunt brainstormen met gelijkgestemden plus niet te vergeten een mentor (ik ;-)) die jullie adviseert en helpt om een super toffe droomwebsite te maken die helemaal bij jou past! Een website waar jij straks vol trots en verwondering naar zit te kijken!

Hoe ziet de kickstartweek eruit?

DAG 1: Maak een plan voor je droomwebsite

 • Toegang tot les 1 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Werkboek van 19 pagina’s
 • Je maakt een plan voor je droomwebsite
 • Jouw ideale klant, verdienmodellen, kernwaarden, missie worden duidelijk tijdens les 1.
 • Het belangrijkste is waar jij met jouw website op gaat focussen.
 • Wat is jouw nummer 1 doel?

DAG 3: Teksten & gratis weggever

 • Toegang tot les 2 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Je krijgt duidelijk welke pagina’s je wil gebruiken
 • Je gaat aan de slag met teksten schrijven
 • Je homepage qua indeling wordt duidelijk
 • Je gaat een waardevolle gratis weggever bedenken

DAG 5: Jouw droom lay-out

 • Toegang tot les 3 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Je gaat een digitale brandboard maken
 • Je stijl en sfeer wordt duidelijk op je website
 • Je verzamelt favoriete lettertypes & kleuren
 • Je verzamelt je favoriete websites

WIN WIN!

Iedere vrijdag maak je kans op een gratis 1-op-1 inspiratiegesprek met mij van 1 uur (online of bij mij op kantoor in Apeldoorn).

Ik ga je 1 uur lang helpen met brainstormen en ik deel al mijn adviezen & tips! Aan het eind van het gesprek ga jij met een mega mooi idee naar huis!

Wat is het resultaat aan het eind van de week?

i

Je hebt een mega website handboek (3 werkboeken) om een vliegende start te maken met jouw droomwebsite!

Je hebt een brandboard gemaakt en je weet al precies hoe jij droomwebsite eruit komt te zien!

Je hebt een plan gemaakt om van je website een klantmagneet te maken!

Je hebt een duidelijk doel & focus gecreëerd voor je nieuwe website.

“Door Design Your Dream durfde ik in de spotlights te gaan staan, iets wat ik altijd liever uit de weg ging. Maar door de motiverende reacties van de deelneemsters en Rosanne werd ik een stuk zekerder van mijn zaak.”

Suzan Knaapen

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Met deze kickstartweek wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat je binnen één week al zo veel mooie resultaten kan neerzetten, niet alleen, maar samen met elkaar. Zodat je helemaal in flow bent en in de zomer gaat knallen met je droomwebsite!

Mijn missie
Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in ‘doen’. Ik help vanaf het begin tot het eind om jouw droombedrijf te realiseren. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Twee jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 300 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

 

Veelgestelde vragen

Waarom is de kickstartweek niet gratis?

Je krijgt toegang tot drie lessen van mijn online programma en normaal gesproken betaal je voor mijn programma meer dan €997,- excl. BTW.

Hoe werkt het precies?

Zodra je hier jouw kaartje koopt voor de online kickstartweek krijg je direct een mail van mij met een opdracht en krijg je toegang tot mijn besloten online academie (waar les 1, 2 en 3 voor je openstaan). Op dag 1, 3 en 5 krijg je toegang tot een les. Je hebt twee dagen de tijd voor één les en alle lessen blijven één week toegankelijk.

Tot wanneer kan ik de video's blijven bekijken?

De video’s, extra bonussen en lessen zijn één week toegankelijk om te kijken.

Wat krijg ik als ik me inschrijf?

 • 5 dagen exclusief toegang tot mijn programma (les 1,2 en 3)

Krijg ik 17 euro terug als ik meedoe met jouw programma?

Yes! Stel dat je aan de eind van de kickstartweek besluit om mee te doen met mijn programma krijg je €17,- korting op mijn programma. Je doet dan eigenlijk gratis mee met de kickstartweek.

Moet ik ervaring hebben met WordPress?

Nee, dat hoeft niet!

“Haar programma heeft mijn leven veranderd. Want als je jezelf voor gaat stellen dat je je website gaat maken. Ga je je droom voorstellen. Ze zet je daarmee niet alleen functioneel in de lift (website bouwen).”

Doran van Veenendaal