DEZE KLEUREN MOGEN NOOIT ONTBREKEN IN JOUW KAST!

NEE, dit blog gaat niet waarover jij denkt dat het gaat?!
Dit gaat over de 3 ALLERBELANGRIJKSTE-kleuren in jouw kast. De drie kleuren, die echt NIET mogen ontbreken in jouw kledingkast. En sterker nog, deze kleuren MOET je zelfs met enige regelmaat dragen
Je weet wellicht dat ik niet van het ‘moeten’, de hokjes of de regeltjes ben, maar dit is er eentje waarvoor ik een uitzondering maak.

We vieren de start van een leven niet voor niets met wit-roze of wit-blauwe muisjes.
Wit, roze en blauw zorgen namelijk voor jouw emotionele basis.

WIT is de kleur van een nieuwe frisse start, als een onbeschreven blad. Het is de kleur die je helpt je open te stellen voor de ander en voor alle mooie dingen die op je pad komen. De kleur die zorgt voor ruimte, jezelf te durven zijn en zo je eigen ruimte in te nemen.
Wit helpt je ook alle opties open te houden en om te denken in mogelijkheden. Daarom is wit niet de beste keus om aan te trekken bij keuze stress, want dan is er te veel om uit te kiezen 😉.

BLAUW is de kleur om je veilig en welkom te voelen als je hier net op aarde gekomen bent. Het is de kleur voor het vertrouwen in het leven, die je helpt om jezelf te uiten, om dingen uit te spreken en te communiceren.
Het is de kleur van eerlijkheid en betrouwbaarheid, van water en lucht en met de wind of stroom mee te gaan.
Zonder blauw in je leven, in je kast of op je lijf, kan het zijn dat je het vertrouwen in jezelf of het leven verloren bent en jij je niet veilig voelt.

ROZE is de zachtste kleur van de drie. Het staat voor onvoorwaardelijke liefde, zorgzaamheid, voor kwetsbaar mogen zijn en en om hulp durven vragen. Lichtroze is dé kleur om aan te trekken, als de lat even wat lager mag voor jezelf, als je even liefdevol mag zijn voor jezelf of om jezelf even te mogen laten verzorgen en hulp te mogen ontvangen.

Hoe zit het met deze 3 kleuren in jouw leven?
Zijn ze er?
En draag je ze ook?